Probeer ShowMe gratis uit

Interactieve uitlegvideo’s wiskunde
Voor klas 1, 2 en 3 van het
VMBO-b, VMBO-gt, HAVO, VWO en SVO

Elke docent in het voortgezet (speciaal) onderwijs kan ShowMe dit jaar gratis uitproberen. Het doel van ShowMe is herhalen van de instructie zodat de leerling het begrijpt.

We zijn begonnen met wiskunde. Maak een account aan met jouw naam en e-mail adres en probeer ShowMe 2 weken gratis uit. Je zit nergens aan vast. De proefperiode stopt automatisch.

Proefaccount aanvragen

Onderwijs terug naar school !

ShowMe is een digitale leerassistent met interactieve uitlegvideo’s. Voor alle essentiële onderwerpen die in het voortgezet onderwijs aan bod komen. Dat zijn ca. 35 uitlegvideo’s per vak, per klas, per jaar. De interactieve uitlegvideo’s zijn ontwikkeld op basis van Mayers’ cognitieve theorie van multimedia leren. Acht bewezen didactische principes worden toegepast in elke uitlegvideo.

De ambitie van ShowMe is om het onderwijs te helpen met:

  • Gelijke kansen creëren voor alle leerlingen
  • Leerachterstanden wegwerken en voorkomen
  • Terugdringen van het schaduwonderwijs

Hoe wordt ShowMe ingezet?
Docenten in het voortgezet (speciaal) onderwijs gebruiken ShowMe voor flipping-the-classroom, instructie op afstand, verlengde instructie en herhaalde instructie. Leerlingen gebruiken ShowMe thuis om zich voor te bereiden op de les en om de instructie te herhalen tijdens het maken van huiswerk.

Probeer de uitlegvideo’s wiskunde van ShowMe gewoon uit !

Ja, ik probeer ShowMe graag uit en sluit een proefabonnement af. Ik heb daardoor de mogelijkheid de interactieve uitlegvideo’s van ShowMe gratis uit te proberen. Na twee weken stopt mijn proefabonnement automatisch.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.