Probeer ShowMe gratis uit

Adaptieve uitlegvideo’s wiskunde
Voor klas 1, 2 en 3 van het
VMBO-b, VMBO-gt, HAVO, VWO en SVO

Elke docent in het (speciaal) voortgezet onderwijs kan ShowMe een maand lang gratis uitproberen. Het doel van ShowMe is herhalen van de instructie zodat de leerling het begrijpt.

We zijn begonnen met wiskunde. Meld je aan via onderstaand formulier en je krijgt inloggegevens toegestuurd. Je zit nergens aan vast. Het proefabonnement stopt automatisch na 30 dagen.

Onderwijs terug naar school!

ShowMe is een digitale leerassistent met interactieve uitlegvideo’s. Voor alle essentiële onderwerpen die in het voortgezet onderwijs aan bod komen. Dat zijn ca. 35 uitlegvideo’s per vak, per klas, per jaar. De interactieve uitlegvideo’s zijn ontwikkeld op basis van Mayers’ cognitieve theorie van multimedia leren. Acht bewezen didactische principes worden toegepast in elke uitlegvideo.

De ambitie van ShowMe is om het onderwijs te helpen met:

  • Gelijke kansen creëren voor alle leerlingen
  • Leerachterstanden wegwerken en voorkomen
  • Terugdringen van het schaduwonderwijs

Hoe wordt ShowMe ingezet?
Docenten in het (speciaal) voortgezet onderwijs gebruiken ShowMe voor flipping-the-classroom, instructie op afstand, verlengde instructie en herhaalde instructie. Leerlingen gebruiken ShowMe thuis om zich voor te bereiden op de les en om de instructie te herhalen tijdens het maken van huiswerk.

Probeer de uitlegvideo’s wiskunde van ShowMe gewoon uit !

Vul onderstaand formulier in en je krijgt inlogcodes van ons toegestuurd. Deelname is vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Bedankt voor de interesse!
We nemen binnen een paar dagen contact op.
Daar ging iets mis met versturen, probeer het nog eens.